jobbar - solcenter

Sitter och jobbar nu och det är inte alls mycket folk här idag. Ganska härligt faktiskt:) Jag har ett tipps om solkrämen som ger dig extremt mycket färg och en mörkare hudton. För dig som verkligen vill maximera din hudfärg! Bronze Satisfaction är super bra tycker jag själv och man ser skillnad direkt! Man smörjer in krämen på kroppen innan man ska sola. Och den fungerar lika bra i solljus som i solarium!


Kommentarer
Postat av: a n n a ss

Den måste verkligen provas! Vart kan man köpa den & för hur mycket? :)

2011-06-22 @ 11:51:40
URL: http://annastranne.blogg.se/
Postat av: Ellen

Är det solskydd eller bara färg typ? :)

sv: Visst är han! :D Lööööv him ;)

2011-06-23 @ 17:49:09
URL: http://ttypisktellen.blogg.se/
Postat av: aeel

Hej ´! tänkte besvära dig med en liten sak här om du har tid och lust ! jag vill snart tatuera mig, antingen vill jag ha ett kors som är mellan 4-5 cm långt, jag vill ha ngt speciellt och jag är urdålig på sånt, då tänkte jag på dig för du ritar ju jätte fint! om du har lust att rita ett lite speciellt kors till mig :D??



också vill jag ha ngt på revbenet nedanför bhn, inte något stort och inte en text, har ingen aning om vad jag vill ha där, hittar inget jag kan ta inspiration utav heller :(

2011-06-27 @ 18:23:57
URL: http://emmalindqviist.blogg.se/
Postat av: aeel

vart kan man köpa den och för hur mycket :D?

vill testa den !! hm, måste man sola efter för att se skillnad eller räcker det med att bara smeta på den :)? och syns de enormt om man missar ngnstans...?

2011-06-28 @ 17:06:26
URL: http://emmalindqviist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0