today's gonna be a good day

Sitter på dryg Projekt & Företagande lektion... usch, så tråkigt! Aja..
Om en timma drar jag till praktiken, slutar kl 14.00. 14.30 skall jag äta lite lunch med Kathrine! Trevligt:)
Sen kommer Izabell in hit och vi ska gå på tjejkvällen på stan! Blir grymt! :D
Åååh hoppas att mitt hår kommer hem idag, så jag kan åka till Fanny och sätta dit de, känner att detta kommer bli gryyyyymt!


Senaste inköpen!

Var ju i Borås och shoppade i fredags! Hittade nästan allt de jag ville ha, som jag skrev i ett tidigare inlägg! Och igår så beställde jag lite Nail Hair Extensions! Ska fixa till mitt hår ganska mycket nu under helgen, tack vare Loella som ska fixa lite rolig färg till mig (a) Ska bli awesome att träffa henne igen, va för längesedan nu!

Idag är jag ledig för övringt! Så gött! I morgon är de tjejkväll i stan, och ska gå på den tillsammans med Izabell! Kommer nog bli grymt! Hoppas det är stor rea ! :D


Det som hände i helgen!

Jag har varit för upptagen av annat i helgen så har inte kunnat blogga alls! Men nu så!
I fredags åkte jag hem till Izabell, tjockade oss med massa godis, men vi tränade också zumba i typ två timmar, och solade en stund också! Helt grymt:)  Stannade tills lördagen, sen hämtade Erik mig.
På lördag kvällen blev det Bio, Safe House, den var helt okej:)
På söndag förmidda åkte vi till Ninni, Eriks syster i Göteborg för att plugga upp Matte B kursen. Hon är lärare i Matte B och vi behöver all hjälp vi kan få! Vi gick en promenad till Röda Sten också, och kollade på grafitti huset vid havet! Grymt kul!
På kvällen åkte vi till ett ställe där Ninni brukar hänga, det var massa ungdommar och musik! En av våra största bloggare, Andreas Wijk hänger ofta där, typ varje helg så vi träffade honom, skiiit trevlig kille verkligen! Snacka på as mycket och var as rolig! Han sjöng och hade sig också under kvällen :)
Nästa söndag åker jag ock Erik tillbaka till Ninni! Blir grymt! 
Här kommer bilder ifrån helgen..i mängder typ..

Fredag/ Lördag: 

Söndag:









Andreas :)

Idag:


Äntligen helg!

Sitter just nu med kaffet i högsta hugg! Tänkte packa lite inför i morgon. Är ledig och de är såå sjukt gött! Betyder dock inte att jag kan ligga och lata mig till 2-3 på dan.. ska upp 7 i morgon bitti, åka med pappa och min bror till Borås och vara hos mormor! Tänkte dra runt i affärer...råkar få lön i morgon! (a) upps! Sen drar jag vidare till Izabell!! :D Ska vara hos henne tills lördag kväll, då hämtar Erik mig, och på söndag åker vi till Göteborg! Kommer bli grymt! :D

Här är lite "vill ha" grejjer som jag ska leta efter i morgon....(a)


Kvällen är min!

Åker till babe efter skolan idag för är ledig i morgon!! Så sjukt skönt! :D Och jag upptäckte att jag har fullt upp ikväll ;) Hoppas inte Erik blir arg... (a)


Home is where your heart is

Kom nyss hem. Sitter och äter chocklad och ser på tv...mooommom!
Ska snart ut och köra lite bil med pappa! Haha att de kan vara så kul asså, ska hämta min bror vid bussen tänkte jag! :)
Sen ska jag chilla framför datorn/tv eller nått, se lite roliga program, Jesery Shore, Lyckan i LA och Top model :D


Kvällspromenad

Sjukt fin himmel var de ute! Och Eriks katt va fööör söt... följde med mig hela tiden när jag var ute, och följde så gulligt med mig hela vägen tillbaka också! Älskade katt asså<3 Nu är erik iallafall tillbaka och nu blir det film!


Helgen

I fredags efter skola/ jobb åkte jag och Erik till bästa Izabell! Drog på fest på kvällen som var helt okej, hade inget att dricka men de gick bra ändå haha :) kollade på en viss idiot som höll på att cepa sig allmänt mycket hela kvällen typ..hahah patetiska människa! Aja, efter festen drog vi hem till Izabell och sov, sen drog jag och Erik hem vid 1 igår..sen hände inget mer intressant. Jag sov typ tre timmar och vakna vid 7 i går kväll..galet trött! Haha
Nu sitter jag hos erik själv, han drog till stan på nån körskolegrej...funderar på att ta en promenad, eller hitta på nått annat tills han kommer hem. Taggar skola i morgon igen då..hahah ååh vill bara ha helg igen... WÄH

 
Snodde bilden av Izabell (a)


Tagga helg!!

Kom nyss hem ifrån jobbet, sista dagen i morgon! Såååå gött! 7 veckor gick snabbt ändå..men nu är dem över, snart! haha
Idag har jag dampat runt med Izabell i stan, ätit kinamat och solat!:) Och ganska mycket skratt har det varit idag också, har typ ont i magen! Hahaha ja..
I morgon taggar vi FEST! Drar till Izabell efter skola/ jobb, och Erik hänger också på! :D kommer bli grymt!
Näe, Nu tänkte jag se på Lyckan i La innan jag ska sova.. kan nog bli kul! Har hört att tjejerna är ganska blåsta.. ! ;)



Praktik nu!



Back home

Sitter här hemma nu och dricker cola..momoom. Erik var gullig och körde hem mig nyss, efter en heeelt awesome dag! Har typ suttit i solen heeeela dagen, och har fått färg!?
Love it!
Var ju som sagt på Ullared med Izabell igår, och kan ju hålla med om att bussresan dit och hem va helt äckligt sjuka...åh! Hatar jobbigt folk som inte kan chilla och hålla käft .. -.-'
Aja, hitta iallafall en tröjja, en likadan som Izabell har haha(a) men de va snygg så va fan! :O Och så köpte jag leggings och lite annat. Blev inte alls mycket för hade inte så mycket pengar med mig ;( Och de störde mig nått enormt när vi väl va klara, för sen gick vi och kolla skor och så, och vi hitta dem snyggaste skorna ever! (tyckte jag iaf)..men hade ju inte råd...funderade ärligt på att lämna tillbaka typ tröjjan och nått mer för att kunna köpa dem jävla skorna, men sket i de.. :) </3
Aja, nu ska jag se på Top Model, och på fredag är det fest! TAGGA



äntligeeeeeen!

ÅÅÅH mina älskade linser kom idag!! Tycker det blev så jävla bra! :D hahah känner mig inte svensk längre typ hahah!
 Men ååh love it!


Fotolektion

Har foto nu, sjukt drygt. Jobbar i studion med ljussättning. Bilderna blev tillslut ganska konstiga, men de va tydligen meningen? Haha! Håret skulle vara i fokus iallafall:)


Beslutsångest

Hahah varför ska det alltid vara så sjukt svårt att hitta kläder att ha på sig? Bara när man ska till skolan så är de ju galet svårt :S hatar de! Letar la upp nått snart..åh.
Taggar skola i morgon igen då..fast NEJ! Sista veckan som jag jobbar från och med i morgon, det ska bli sjukt gött! Har jobbat konstant efter skolan i 7 veckor, känner att jag behöver ta de lite lungt nu :O
Aja, efter jobbet åker jag till Izabell! På tisdag drar vi till Ullared :D hoppas på att hitta nått iallafall! :) Kommer bli grymt!


Storstädning

Hatar att rummet ska bli så sjukt stökigt när man är sjuk? Man orkar inte göra ett skit, men stöka ner orkar man! Har städat iordning idag iallafall! Blev riktigt mysigt :D

Tidigare idag..*suck*


Nu!
(den bruna kistan framför tv:n ska bort!)








Värd vinnare!


Sjukt jobbigt med hår..seriöst

Jag kommer aldrig kunna bestämma mig om hur mitt hår ska se ut! Är fett sugen på att göra nått crazy med de, typ sätta i blodt och rosa underhår till mitt svarta hår... såg ett avsnitt av Jersey Shore och Snooki hade gjort de, och de va faktiskt snyggt! Kan lätt tänka mig att ha så :D Tycker om att sticka ut liksom, thats me! Men samtidigt så tycker jag att de stilrena också är snyggt! Som Louise Roe, hennes hår är jätte fint och naturligt. Och nu när jag ska få bruna linser så tycker jag att hennes ljusbruna hår skulle vara jätte fint på mig!
Åååh så jobbigt...



Seg jävla dag!

Seriöst, idag har förkylningen varit värst...har gått på alvedon 24/7 och knarkat nässpray.. hahah ååh vill bara bli frisk. Fick tvinga mig till stan innan och jobba, vilket sög för ville bara hem :( men men. Har gått runt och varit as kall idag, så gick och solade innan jag började jobba. Sååååå skönt va de! Varmt (a) Izabell jobbade så stannade en stund på solariet och snackade lite!:)
I morgon ska jag också jobba, men ingen skola..alltid nått! Får se hur jag klarar mig igenom morgondagen..hoppas fan att jag mår bättre, seriöst.
Nu ska jag äta lite kvällsmat, yoghurt och müsli (i en jävla kaffekopp?!) Natti



Utmaning

Fick en utmaning av Mudd . Ska skriva 5 sakner om mig som ni kanske inte visste, hahah! Okej, nu kör vi. :) 


Hej blogg.se!

Hahaha asså jag är la för jobbig, byter blogg IGEN! Men nu jävlar! Har suttit i typ 2 timmar och försökt fixa till bloggen! Tycker att den är helt okej just nu iallafall! :) Nattstad va typ bra ett tag, tills de började cepa med bilder och man kunde inte lägga upp gif bilder! (bilder som rör sig haha)
Orkar inte grejja mer nu, ska dra på en film och sen sova!

Va tvungen att se så att det verkligen fungerade med gif, och de gjorde de!
Tack Loella för att du inspirerat mig med att lägga upp gifbilder haha:)

Inläggen längre ner är gamla, inte så intressanta heller kanske!


RSS 2.0